Tarieven

Ik bied je een keuze uit 3 tarieven:

1. Je kiest voor facturatie op uurbasis. Het uurtarief voor uitgevoerde werkzaamheden op uurbasis bedraagt €35,00 per uur.

2. Je kunt ook voor een abonnementen kiezen, dit heeft als voordeel dat het uurtarief lager wordt doordat u meerdere uren per maand afneemt. Dit is een veel gekozen optie voor MKB'ers.

3. Een nog voordeliger en veel gekozen optie voor jou als ZZP’er is wanneer je kiest voor het zogenaamde ‘strippenkaart’ systeem.
Je koopt een strippenkaart van 5 of 10 uur. Daar stuur ik je een factuur voor. Als de strippenkaart op is, ontvang je een overzicht wat ik daarvoor heb gedaan. De strippenkaarten zijn 1 jaar geldig.

Abonnement:

3 uur per week – € 390,00 per maand (4 weken en totaal 12 uur)
5 uur per week – € 650,00 per maand (4 weken en totaal 20 uur)

Strippenkaart:

5 uur – 20 strippen voor € 150,00
10 uur – 40 strippen voor € 300,00

Graag ga ik persoonlijk met je in gesprek om te bepalen aan welke hulp je behoefte hebt en hoeveel tijd hier voor nodig is.

Tevens kan ik op projectbasis voor jou aan de slag. Dan spreken we samen een projectbudget af. Hiervan wordt vaak gebruikt door ZZP'ers die bijvoorbeeld een online boekhoudprogramma willen gaan gebruiken en daarvoor mijn hulp inschakelen of startende ondernemers die ik ondersteun met allerlei vragen rondom het starten van je eigen onderneming.

– Facturatie is vooraf met een betalingstermijn van 14 dgn.
– Bedragen zijn exclusief 21% BTW.
– Opzegtermijn van een abonnement is 1 maand.