Wat doet een VA?

Een virtueel assistent is een zelfstandig ondernemer met een eigen expertise. Zij werkt vanuit haar eigen kantoor met haar eigen apparatuur. Zij ondersteunt andere ondernemers. Doordat zij zelf ondernemer is, weet ze tegen welke vraagstukken je aan kunt lopen. Een virtueel assistent helpt ondernemers om tijd, rust en overzicht te creëren in hun hoofd. Dit doet zij door taken uit handen te nemen en als sparringspartner te fungeren.

 

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een VA? Je betaald alleen voor effectief gewerkte uren. Er zijn geen verborgen kosten. Je hebt geen kosten voor een werkplek of apparatuur. Je hebt geen kosten als vakantiegeld, pensioenpremie, loonheffing, etc. Je bepaald zelf hoeveel uur ondersteuning je nodig hebt.

 

Ik ben gespecialiseerd in secretariële, administratieve en financieel administratieve taken. Heb je mij een keer op locatie nodig? Geen probleem, dan kom ik graag naar je toe. We houden regelmatig contact, zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken. Je kunt jezelf weer focussen op de kern van jouw bedrijf omdat je erop kunt vertrouwen dat de afgesproken taken goed en snel voor je geregeld worden.